Розкрутка сайту: що це?

Розкрутка сайту: що це?

Рано чи пізно у кожного власника сайту виникає запитання: «Чому на моєму сайті так мало відвідувачів? Як зробити так, щоб їх побільшало? Адже це дозволило б отримати більше покупців моїх товарів та послуг!»

І тоді власник дізнається, що його сайт просто ніхто не знаходить! За цільовими запитами сайт знаходиться надто далеко в результатах видачі пошуковика (наприклад, за 10 сторінкою). Так далеко користувачі просто не доходять.

За статистикою, більшість користувачів переглядають лише першу сторінку видачі пошукової системи, тобто перші 10 результатів. Набагато менше переходять на другу сторінку, ще менше – на третю. А далі за третю сторінку заходять буквально одиниці.

Висновок зрозумілий – треба домогтися, щоб за потрібними ключовими словами сайт з’являвся на першій сторінці – в ТОП10, тобто серед перших 10 результатів видачі. Але як це зробити?

Розкрутка сайту: це наука?

Розкрутка сайту: це наука?

Кажуть, що Розкрутка сайту — це ціла наука. Чи так це? Давайте розберемося. Розкрутка включає наступні дії:

  • Визначення семантичного ядра сайту (тобто набору ключових слів, які відповідають тематиці сайту)
  • Аналіз видачі пошукової системи за заданими ключовими словами
  • Аналіз сайтів конкурентів
  • Внутрішня оптимізація сайту
  • Зовнішня оптимізація сайту
  • Моніторинг результатів

Після виконання низки дій щодо оптимізації та просування сайту проводиться аналіз отриманих результатів та складається план подальших дій.

Ми будуємо гіпотези, виходячи з цих гіпотез плануємо дії, та був спостерігаємо результат. Потім коригуємо свої плани, знову виконуємо дії і знову отримуємо результат. І так ми здійснюємо ітерації доти, доки результат нас не задовольнить.

По суті ми ставимо експерименти, як і всі нормальні вчені. Так що розкрутка сайту — це справді ціла наука, і непроста!

Розкрутка сайту: це мистецтво?

Розкрутка сайту: це мистецтво?

— Ось ви кажете, що розкрутка сайту – це наука. Чи це правда? Чи насправді робота оптимізатора вкладається в якусь формулу?

Хм, ну що вам відповісти… З одного боку, існує низка правил, дотримуючись яких можна досягти достатньо передбачуваного результату. З іншого боку, отримання такого результату іноді потребує досить високих капіталовкладень. А це далеко не завжди влаштовує власника сайту. Що ж робити?

Ось тут нам і стане в нагоді мистецтво оптимізації – тобто вміння досягти максимального результату за мінімального бюджету. Це мистецтво у тому, щоб отримати максимальні переваги з контенту сайту — тобто зробити внутрішню оптимізацію, потім продумати ефективну стратегію отримання зовнішніх посилань, та виконати інші необхідні заходи.

Так, виходить, що розкрутка сайту — це мистецтво! Не гірше за живопис!

Розкрутка сайту: це… магія?

Розкрутка сайту: це  магія?

Уявіть таку ситуацію: сайт, який перебував у невідомості, в якихось далеких краях — у тридесятому царстві, за 10-м кілометром пошукової видачі, раптом, як за помахом чарівної палички, злітає вгору і виявляється високо-високо, може навіть на першій сторінці! Погодьтеся, це не просто фантастика. Це щось інше.

І тут на думку спадають дивні асоціації…

— Старий Хоттабич?

— Так, мабуть… Волосок із бороди… ну, схоже…

— Баба Яга?

— Ні, що ви! Не гламурненько якось… Брр… Краще б Василису Премудру згадали…

— Ну тоді фея? Золота рибка?

— О, це вже ближче до справи…

Одні кажуть, що оптимізація – це шаманство, інші – що танці з бубном. Але по суті, це одне й те саме.

Закони поведінки пошуковика приховані від нас, і ми про них можемо лише здогадуватись. Ці закони непередбачувані, як саме життя. Але незважаючи на це, оптимізатори керують ситуацією навіть в умовах непередбачуваності.

— Але як вам це вдається? — здивовано спитайте ви. — Та нічого особливого,— скромно відповімо ми. – Робота у нас така. Просто ми працюємо чарівниками.

© Веб-студiя UAstyle

Корисна інформація

Вартість розкрутки сайту: від 4 тис. грн в місяць

Ціна розкрутки сайту залежить від конкурентності ключових слів.

Перших результатів очікується через 1-2 місяці.

Пишіть: info@uastyle.com.ua

Або надішліть нам запит на розкрутку сайту, і ми з Вами зв’яжемося.

Надіслати запит