Безкоштовний курс ChatGPT for Everyone (ChatGPT для кожного)

Безкоштовний курс ChatGPT for Everyone (ChatGPT для кожного)

Анонсовано безкоштовний курс ChatGPT for Everyone (тобто ChatGPT для кожного). Курс проводиться у співпраці з компанією OpenAI – творцем чат-бота ChatGPT, що завоював широку популярність у світі.

Учасники курсу зможуть познайомитися з чат-ботом ChatGPT, який є однією з передових систем штучного інтелекту, доступних сьогодні, і поринути у світ генеративного штучного інтелекту.

Що ви дізнаєтесь

  • Як використовувати ChatGPT, створити обліковий запис та написати перший базовий промпт (від англ. prompt – підказка). У даному контексті промпт – це запит до ChatGPT, на який чат-бот дасть вам відповідь.
  • Приклади використання (кейси). Як використовувати ChatGPT як особистий помічник, щоб максимізувати свою продуктивність.

Навички, які ви придбаєте

ChatGPT, Prompt Engineering (створення промптів), DALLE-3, GPT 3.5, GPT 4.

Таким чином, в ході курсу ви навчитеся складати промпти (запити) до ChatGPT на реальних прикладах, а також познайомитесь з нейромережею DALLE-3 і дізнаєтесь різницю між GPT 3.5, GPT 4.

Кому буде корисним цей курс

Курс буде корисний широкому колу фахівців, таких як копірайтер, маркетолог, програміст, дизайнер, СЕО спеціаліст, письменник та ін., а також усім, хто цікавиться нейромережами і хоче використовувати їх як у професійному, так і в повсякденному житті.

Пройти курс ви можете у будь-який час і в тому темпі, який вам підходить.

Подробнее о курсе

Якщо Вас цікавить розкрутка сайту:

Пишіть: info@uastyle.com.ua

Або надішліть нам запит на розкрутку сайту, і я з Вами зв’яжусь.

Відправити запит