Безкоштовний курс для українців Google Cloud: AI & Data

В даний час існують різноманітні безкоштовні курси для українців в IT-сфері, що дозволяють освоїти популярні та затребувані професії: тестувальника, дизайнера, SMM-спеціаліста, програміста та ін.

І ось компанія Google також анонсувала безкоштовну програму-курс для українців: Google Cloud: AI & Data.

Докладніше про програму

Програма «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: AI & Data» триватиме 6 тижнів – з 13 лютого до 31 березня 2024 року. Важливо, що навчання проходитиме онлайн. При цьому кожен учасник зможе вибрати зручний для себе час і темп навчання, адже він матиме доступ до всіх матеріалів, а також до записів вебінарів протягом усього періоду.

На учасників програми чекають:

  • 6 тижнів безкоштовного доступу до навчальної платформи Google Cloud
  • Воркшопи щодо створення проектів за допомогою Vertex AI Search and Conversation и Dialogflow
  • Практичні заняття – мінімум теорії, максимум практики
  • Нагороди за отримані бейджі навичок(Skills Badges)
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud

Мета програми – навчити учасників використанню хмарних технологій. Учасники отримають теоретичні знання та практичні навички у цій сфері, та зможуть використовувати їх у своїй роботі.

  • Получайте бейджи навыков (Skills Badges) – они отлично дополнят ваше резюме.
  • Відвідуйте воркшопи. На воркшопах разом із експертами ви зможете створити свої невеликі проекти, використовуючи інструменти на основі штучного інтелекту від Google Cloud.
  • Отримуйте нагороди та ваучери на іспит! Чим більше ви заробите нагороду, тим більше цікавих нагород отримаєте. Учасники, які вчасно складуть сертифікаційний іспит, отримають додаткові нагороди..

Кому буде корисна ця програма?

Програма буде корисною представникам наступних професій:

  • ІТ-спеціаліст, програміст, розробник, SEO фахівець, яких цікавлять хмарні технології.
  • Студенти IT-сфери, які хочуть працювати з Google Cloud у майбутньому.
  • Нетехнічні фахівці, такі як бізнес-аналітики, продакт-менеджери, менеджери проектів та маркетологи, які хочуть спростити свою роботу з обробкою великих обсягів даних.

Чому варто взяти участь у програмі?

86% компаній-лідерів у сфері ІТ вважають, що навички хмарних комп’ютерних технологій значно полегшують виконання ключових проектів.

Спеціалісти сертифіковані Google Cloud отримували одні з найбільш високооплачуваних посад у 2022 році.

Кожен четвертий сертифікований спеціаліст Google Cloud збільшив зону своєї професійної відповідальності або отримав керівну посаду.

Як зареєструватися на програму від Google

Зареєструватись для участі можна тут: Програма Google Cloud: AI & Data.

Якщо ви зареєструєтесь до початку програми, то отримаєте електронний лист у день запуску потоку, тобто. 13 лютого 2024 р. Якщо ви зареєструєтеся вже після початку програми, то протягом 24 годин з моменту реєстрації ви отримаєте електронного листа з посиланням для активації облікового запису.

Найближчий потік стартує 13 лютого і триватиме до 31 березня 2024 року. Реєстрація вже відкрита.

Реєструйтеся сьогодні та поглибіть свої технічні знання у світі хмарних технологій. Стати фахівцем хмарних технологій Google Cloud!

Довідка

Хмарні обчислення – це надання користувачам у мережі Інтернет (як у “хмарі”, звідси й походить назва) комп’ютерних потужностей у вигляді онлайн-сервісу. Це може включати такі можливості, як сховища даних, обчислювальні потужності, комп’ютерні програми, бази даних, сервіси штучного інтелекту та ін. Таким чином, бізнес може отримати доступ до необхідних ресурсів, замість вкладати кошти в купівлю, настроювання та обслуговування потужних фізичних серверів та іншої IT-інфраструктури. Хмарні рішення можна взяти в оренду у компанії-провайдера.

Завдяки хмарним технологіям користувачі в будь-якій точці світу можуть отримати доступ до онлайн-сервісів та комп’ютерних програм. Наприклад, послуга Storage-as-a-Service дає можливість зберігати дані не на диску свого комп’ютера, а у зовнішньому сховищі, у “хмарі”. І для користувача це буде виглядати як додатковий логічний диск чи папка.

Якщо Вас цікавить розкрутка сайту:

Пишіть: info@uastyle.com.ua

Або надішліть нам запит на розкрутку сайту, і я з Вами зв’яжусь.

Відправити запит