ImageFX – новий сервіс генерації картинок від Google

Штучний інтелект упевнено входить у наше життя. Він уже допомагає представникам таких професій, як копірайтер, маркетолог, SEO спеціаліст, SMM спеціаліст, дизайнер, блогер, відеомейкер, музикант, письменник, вчитель та ін.

Сьогодні великий інтерес у багатьох професіоналів викликає така можливість ІІ, як створення зображень. В даний час існує безліч сервісів на основі штучного інтелекту (ІІ або AI), що дозволяють генерувати зображення. Серед них такі, як Midjourney, Lexica, Leonardo, Stable Diffusion та ін.

І ось у Google оголосили про випуск нового сервісу ImageFX генерації зображень на основі штучного інтелекту (ІІ або AI). ImageFX створений на базі Imagen 2, новітньої моделі перетворення тексту на зображення Google DeepMind, що забезпечує зображення найвищої якості. ImageFX пропонує користувачам потужний інтерфейс для швидкого та безпечного створення зображень.

ImageFX

Приклади зображень, створених за допомогою ImageFX

У Google заявили, що ImageFX – це новий спосіб створення зображень. Цей сервіс дозволить створювати зображення за допомогою простих підказок (промптів). Щоб розвивати творчість далі, ImageFX включає інтерфейс промптів, який дозволяє швидко експериментувати з різними варіантами ваших ідей.

ImageFX від Google

Приклад використання ImageFX для створення зображень та дослідження різних варіантів за допомогою промтів. Наприклад взято намальований від руки портрет

Щоб отримати доступ до сервісу ImageFX, ви можете записатися тут за допомогою облікового запису Google: ImageFX. Коли сервіс стане доступним для користувачів, інформація про це прийде на вашу електронну пошту.

Аспекти безпеки використання генеративного штучного інтелекту від Google

Компанія Google підкреслює свою прихильність до відповідальної розробки технологій відповідно до принципів штучного інтелекту Google. Компанія вклала значні кошти у навчання нейромережі безпеки даних. Крім того, було вжито технічних заходів для обмеження проблемних результатів, таких як контент зі сценами насильства, з образливим чи відверто сексуальним змістом. Також використані спеціальні фільтри, щоб знизити ризик створення зображень відомих людей.

Всі зображення, створені за допомогою ImageFX, маркуються SynthID — інструментом, розробленим Google DeepMind, який додає цифровий водяний знак безпосередньо до контенту, що генерується. Водяні знаки SynthID непомітні для людського ока, але їх можна знайти для ідентифікації. Крім того, всі зображення, створені за допомогою ImageFX, включають метадані IPTC, що дає людям більше інформації щоразу, коли вони стикаються з нашими зображеннями, створеними штучним інтелектом. Компанія Google продовжить інвестувати в ці та інші методи, щоб покращити безпеку та захист конфіденційності наших моделей.

Інструмент ImageFX доступний у США, Новій Зеландії, Кенії та Австралії.

За матеріалами: blog.google

Якщо Вас цікавить розкрутка сайту:

Пишіть: info@uastyle.com.ua

Або надішліть нам запит на розкрутку сайту, і я з Вами зв’яжусь.

Відправити запит