Штучний інтелект Galaxy AI та функція перекладу розмов у реальному часі від Samsung

Компанія Samsung оголосила про початок “нової ери Galaxy AI” – штучного інтелекту, який буде інтегрований у її смартфони.

Galaxy AI — це комплексний мобільний штучний інтелект, заснований як на штучному інтелекті на пристрої, розробленому в Samsung, так і на штучному хмарному інтелекті, що стало можливим завдяки співпраці з партнерами Samsung — лідерами в цій сфері.

У смартфонах Samsung буде нова функція, яка використовує штучний інтелект для перекладу телефонних дзвінків у реальному часі. Її назва – AI Live Translate Call (це можна перекласти як функція “перекладу в реальному часі”, “у прямому ефірі” або “перекладу наживо”).

Ця функція AI Live Translate Call буде вбудована у телефонну програму Samsung. За словами представників компанії, переклади аудіо та тексту відбуватимуться у реальному часі, тобто безпосередньо під час розмови прямо на смартфоні Samsung.

За планами компанії, функції Galaxy AI з’являться “на початку наступного року”. Це означає, що, швидше за все, вони будуть інтегровані в лінійку смартфонів Samsung Galaxy S24, оскільки ці телефони повинні бути випущені в січні 2024 року.

Якщо ця функція дійсно з’явиться, можна буде сказати, що для користувачів смартфонів Samsung Galaxy S24 зникнуть усі проблеми, пов’язані з перекладами та телефонними розмовами іноземними мовами. А це означає зняття чергових бар’єрів для розвитку міжнародного бізнесу та просто для спілкування людей із різних країн світу!

Одним словом, штучний інтелект все більше впливає на наше життя.

Якщо Вас цікавить розкрутка сайту, надішліть запит:

Отправить запрос